Ge-JA!-Zing is ... Hart in Creatie geworden

voor bewustwording, genezing en groei

BASISTRAINING HOOGGEVOELIG leven

Dit is een training voor mensen die weten of vermoeden dat ze hooggevoelig zijn en zich hierin verder wensen te ontwikkelen.

Wat is hooggevoeligheid in het algemeen en wat houdt dat in voor jou persoonlijk binnen het dagelijks leven? Dat zijn onderwerpen die we in deze training aan de orde laten komen. Het gaat voornamelijk om een bewust worden van wie je nu werkelijk bent in je hooggevoeligheid en wat de waarde hiervan is voor jezelf en voor anderen. Zo kun je van een last een lust maken, met steeds meer plezier door het leven gaan en rust vinden in wie je van nature bent.

Dit vraagt zelfonderzoek, welke volledig begeleid wordt binnen de training. Je hoeft nu nog niet te weten wat dat inhoudt, het vraagt wel openheid om je te willen ontwikkelen binnen wat jij specifiek in huis hebt op dit vlak. Je zult zien dat je leven er makkelijker op wordt en dat zelfoordeel milder zal worden, dit omdat het één en ander op de plek gaat vallen en de zin ervan helder gaat worden.

Iedere hooggevoelige heeft specifieke fijngevoeligheid tot zijn/haar beschikking, die gedurende het leven ontwikkeld mogen worden. Dit is niets engs of raars, zeer waarschijnlijk maak je hier allang (bewust of onbewust) gebruik van. Dit gaat in de basis over aanvoelen van wat iemand nodig heeft tot gewoon weten hoe een situatie in elkaar zit, zonder dat je het fijne ervan weet.

In deze (nog veelal) mentaal gerichte maatschappij van doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg kan je je als hooggevoelige heel kwetsbaar en anders weten in deze eigenheid, belangrijk hierin kan zijn een dieper besef te ontwikkelen van wat jouw specifieke gevoeligheid precies inhoudt. Dit vergroot het draagvlak in jezelf, laat je comfortabeler aanwezig zijn tussen de mensen.

Ook spirituele gaven horen in het leven van een hooggevoelige thuis. Dit gaat over mediamieke gaven zoals helderhorend, helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderruikend waarbij de zintuigen een dusdanige reikwijdte hebben, dat het je in staat stelt in te tunen in meerdere lagen van bewustzijn van jezelf, maar ook van een ander. Helende vermogens kunnen ook tot je beschikking staan, welke je de mogelijkheid geven zowel jezelf als anderen aan te raken in heelheid. Dit brengt je in contact met wat leven werkelijk inhoudt en moedigt aan het leven vol te omarmen.

We gaan in 10 lesochtenden ontdekken en activeren wat jij in huis hebt in hooggevoeligheid, wat jouw potentieel is en hoe dat in te zetten voor zowel eigen als andermans ontwikkeling in bewustwording/heling/liefde. Hiermee wordt een stevige bodem gelegd voor een daadkrachtige ontwikkeling.

Onderdelen in het ontdekken en verstevigen van jezelf binnen je hooggevoeligheid in het dagelijks leven zijn:

  • -durven aanwezig te zijn en ruimte in te nemen i.p.v. jezelf weg te cijferen voor anderen; liefde ontwikkelen in eigen zijn.
  • -weten wat je te bieden hebt en daarmee groeien in zelfwaarde en zelfvertrouwen.
  • -omgaan met grenzen en weten wanneer je over je eigen grenzen gaat.
  • -zorg dragen voor je leven door te weten wat je wel en niet belangrijk vindt en van daaruit te kiezen voor wat je dagelijks voedt i.p.v. kost. Dit gaat over je innerlijke houding.
  • -afscheid nemen van oude en onverwerkte pijnen uit het verleden, die je nu nog dagelijks onderhuids belasten voor meer rust en vertrouwen.
  • -leren hoe om te gaan met de invloed van anderen op jouw functioneren. 

Onderdelen in het ontwikkelen van je fijngevoeligheid en spirituele gaven zijn:

  • -dieper begrip van je vermogens ontwikkelen door geleide meditaties.
  • -leren luisteren binnen eigen wijsheid.
  • -reizen binnen natuurwetten voor bewustzijnsontwikkeling.
  • -ontdekken en uitbreiden van nieuw speelvlak door te experimenteren en dus aan den lijve te ondervinden wat jij aan spirituele vermogens in huis hebt. Onderwerpen kunnen zijn: aura’s lezen, foto’s lezen, communiceren met zielen van overledenen, readingen, dierencommunicatie, werken met lichtenergieën, engelenenergiën, natuurenergieën, helen met de veer, systeemwerk en energetisch opereren.

Iedere training is nieuw in de tijdsontwikkeling van dit moment (in het nu) én op maat afgestemd op de deelnemers binnen de training. Weet dat je daarmee gezien en gerespecteerd wordt, zodat je je binnen deze veiligheid vrij kunt ontwikkelen. Er wordt gewerkt binnen kleine groepjes in een locatie die je uitnodigt jouw eigenheid te vieren. Na het afronden van deze training ontvang je een certificaat van deelname.

Na het afronden van de basistraining heb je de mogelijkheid deel te nemen aan de vervolgtrainingen. Sinds iedere training nieuw is, kun je er ook voor kiezen de basistraining net zo vaak hernieuwd te volgen, totdat je het gevoel hebt dat er een stevige gronding is gelegd. Ieder mens heeft zijn/haar eigen verhaal, wanneer je veel turbulentie in je leven hebt meegemaakt, kan het fijn zijn je ontwikkeling in heelheid in kleine stapjes aan te gaan, waarmee je een ontspannen aangaan in jezelf bevordert.

Data: op dit moment zijn er geen trainingen actief

Tijden: 9:30 – 12:00/12:30 uur (9:15 inloop).

Locatie:  in of rond Arnhem, locatie volgt nog.

Deelnamekosten: € 749,00 bij betaling in 1 keer óf  € 384,50 bij betaling in 2 termijnen óf € 259,50 bij betaling in 3 termijnen.  Alle prijzen zijn incl. 21% btw. Hiervoor gelden de algemene voorwaarden trainingen, aan te klikken onder de prijslijst.

Dit is inclusief een zelfgemaakt krachtvoorwerp, een persoonlijk door de training heen groeiend remedie-advies (incl. Bach Bloesem remedies), begeleiding in de groeps-app tussen de trainingsdagen door, koffie/thee/krachtwater en lekkers.

Een groeiend remedie-advies (t.w.v. € 275,00) geeft extra ondersteuning in de processen die je aangaat. Dit advies is speciaal op jou geschreven en helpt je in openen en aangaan, maakt dat je je gesteund weet. Het advies zal bestaan uit een basis, die daarna gedurende de training nog 4x groeit. In de pilots afgelopen jaar hebben deelnemers aangegeven dit als een grote meerwaarde te ervaren, vandaar de opname als vast onderdeel binnen de trainingen.

Wanneer je 1 datum tijdens de training niet kunt of afwezig bent door ziekte, is er de mogelijkheid om deze in een 1 op 1 setting in te halen voor een meerprijs van € 75,00/uur (in een sessie van anderhalf uur). Enkel bij het volledig afronden van de basistraining (lees: van de heling en ontwikkeling die er voor je ligt) kun je het certificaat ontvangen.

Informatie/opgave: hartincreatie@gmail.com / 06-18638290

Ben je benieuwd of deze training bij je past, neem dan contact op voor een telefonisch intakegesprek. 

Ben je nog niet bekend met de werkwijze van Hart in Creatie, adviseer ik je eerst een persoonlijk consult te boeken om te kijken of er een match is.