Ge-JA!-Zing is ... Hart in Creatie geworden

voor bewustwording, genezing en groei

DIERENTOLK EN DIERENHELING

                                 Ieder dier zijn eigen manier... 

Wanneer ik als dierentolk praat met dieren, vertellen zij op hun eigen manier hoe zij hun leven ervaren. Deze manier geeft al heel veel weer over het type dier. Is het vrij en vrolijk of bv. wat melancholisch, gestresst of heeft het last van minderwaardigheidgevoelens.

Nog niet zo lang geleden werd er van uitgegaan dat dieren geen leed kunnen creëren, dat ze onbewust zijn met als gevolg dat ze steeds in het nu zijn.

De laatste jaren heb ik in de praktijk gemerkt dat het bewustzijn van de dieren (net als bij de mensen) gestegen is in trilling, wat al de nodige bijzondere verhalen opgeleverd heeft:

-          een koe, die het niet wilde accepteren dat haar kalf bij geboorte was overleden,

-          een hond, die jaloers was op de uitgelatenheid van haar vriendje, en daar zo kwaad van werd dat ze hem beet.

Wat een dier ook heeft meegemaakt of niet, wanneer je in het hier en nu ziet dat het blijer zou kunnen zijn, omdat

-          het niet lekker in zijn vel zit,

-          lichamelijke klachten heeft,

-          gedragstoornissen heeft of andere klachten,

is dat een indicatie dat er heling gewenst is.

Terwijl ik luister naar het dier, werk ik ondertussen samen met het dier aan de heling. Dit is een krachtige vorm van helend werk.

Voor staldieren werk ik soms individueel, soms voor de hele groep. Staldieren leven vaak in groepen en vanuit die verbondenheid, afhankelijk van de klacht en de afstemming daarop, is groepsheling soms ook mogelijk.

Werken met dieren is altijd weer een prachtig avontuur, dieren blijven je op een unieke  manier verrassen.

Een dier kan ook iets van het baasje spiegelen. Mocht dit het geval zijn, mag je als baasje openstaan voor groei om zowel je dier als jezelf te ontlasten. 

Heeft je dier een klacht op welk vlak dan ook of wil je je dier nog beter leren kennen, neem gerust contact op voor meer info of een afspraak via hartincreatie@gmail.com / 06-18638290.