Hart in Creatie

begeleiding in bewustzijnstrajecten

HELEND WERK

Helend werk is rechtzetten van wat uit balans is, thuis laten komen in hart wat potentieel in de lucht hangt, en daarmee alles wat met aandacht, zorg en helende kracht van binnenuit kan gaan bloeien en groeien. Alles wat vanuit de kern belicht oplicht en gaat stralen.

Ieder mens maakt leuke en minder leuke ervaringen mee in het leven. Ervaringen waar we van groeien, waar we van leren, maar ook ervaringen waar we van kunnen dichtslaan, die we niet kunnen accepteren, die ons kwaad of verdrietig maken, die ons wellicht onkundig of buiten onszelf laten voelen.

Dit kan stress of trauma geven in het moment waarop het plaatsvindt en ook later in het leven gaan opspelen, wanneer het eigenlijk al niet meer aan de orde lijkt. Soms is de connectie met waar het ontstaan is en waarom helemaal niet zo duidelijk, dat kan het ongrijpbaar maken. En steeds maar weer maak je dan bepaalde lastige situaties mee en/of trek je bepaalde mensen aan in je leven die je pijn laten voelen.

De huidige situatie is een weerspiegeling van de innerlijke belevingswereld.

Als daar groei en bloei wenselijk is, kan het fijn zijn samen hieraan te werken. Je hebt dan iemand nodig die met je meekijkt. Wanneer er dan tegelijkertijd helend gewerkt wordt, kom je steeds weer tot de kern en hoef je een oud patroon niet langer mee te dragen dan nodig is. En misschien nog wel belangrijker, je gaat begrijpen wat er allemaal speelt in de verschillende lagen van zijn in jezelf. En daarmee kan je jezelf dan beter plaatsen, dit geeft groei in respect voor jezelf en alles wat je meemaakt of meegemaakt hebt.

Rust is er voor iedereen, een goede draagkracht in jezelf laat je geluk ervaren.

Mogelijk weet je niet hoe je dit (opnieuw) kan gaan ervaren, ik stap in op waar jij bent in je ontwikkeling en in de levensfase waarin je nu bent en neem je bij de hand. Of je ervaren bent of niet, belangrijk is dat je bereidheid hebt om opnieuw te leren en te ontdekken.

Samen bewandelen we het prachtige pad van bewustwording, genezing en groei…..

Je kunt bij Hart in Creatie kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • een persoonlijk consult voor jezelf, samen met je partner of voor een kind,
  • een NU(l)punt-sessie,
  • een klank&kleur-sessie,
  • een intakeconsult als opmaat naar een persoonlijk traject, relatietraject of traject voor een kind,
  • een intakeconsult als opmaat naar een zakelijk traject,
  • een huisreiniging,
  • voor dierenfluistering voor je huisdier of staldier.