Ge-JA!-Zing is ... Hart in Creatie geworden

voor bewustwording, genezing en groei

helend werk

Helend werk is rechtzetten van wat uit balans is, alles wat met aandacht, zorg en helende kracht kan gaan bloeien en groeien. Alles wat vanuit de kern belicht oplicht en gaat stralen.

Ieder mens maakt leuke en minder leuke ervaringen mee in het leven. Ervaringen waar we van groeien, waar we van leren, maar ook ervaringen waar we bv. van dichtslaan, die we niet kunnen accepteren, die ons kwaad of verdrietig maken, die ons wellicht onkundig laten voelen.

Dit kan stress geven in het moment, maar ook later in het leven gaan opspelen. Soms is de connectie met waar het ontstaan is en waarom niet duidelijk, dat kan het ongrijpbaar maken. En steeds maar weer maak je dan bepaalde lastige situaties mee en/of trek je bepaalde mensen aan in je leven die je pijn laten voelen.

   De huidige situatie is een weerspiegeling van de innerlijke belevingswereld.

Als daar groei en bloei wenselijk is, kan het fijn zijn samen hieraan te werken. Je hebt dan iemand nodig die met je meekijkt. Wanneer er dan tegelijkertijd helend gewerkt wordt, kom je steeds weer tot de kern en hoef je een oud patroon niet langer mee te dragen dan nodig is.

                Rust is er voor iedereen, geluk is een geboorterecht.

Mogelijk weet je niet hoe je dit (opnieuw) kan gaan ervaren, ik stap in op waar jij bent in je ontwikkeling en neem je bij de hand. Of je ervaren bent of niet, belangrijk is dat je bereidheid hebt om te leren en te ontdekken.

Samen bewandelen we het prachtige pad van bewustwording, genezing en groei…..

Je kunt bij Hart in Creatie kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • een persoonlijk traject, consult of training
  • een behandeling op afstand
  • een telefonisch consult of Skype consult
  • een huisreiniging
  • voor je dier een dierenconsult