Ge-JA!-Zing is ... Hart in Creatie geworden

voor bewustwording, genezing en groei

TRAININGEN HOOGGEVOELIGHEID

Laat hooggevoeligheid je mogen verrijken!

Als je hooggevoelig bent neem je veel waar, zowel zintuigelijk als verstandelijk ga je full speed. Je kunt het gevoel hebben dat je dit niet kunt ‘uitzetten’, terwijl je toch van alles probeert om je aan te passen, wat het eerder een last dan een verrijking maakt.

Jezelf kwetsbaar voelen hierin kan je zelfvertrouwen een behoorlijke deuk geven, met als gevolg steeds meer je best doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, ook voor anderen. Het is positief dat je je dienstbaar opstelt, maar de valkuil is zelfopoffering. Dit maakt je steeds kleiner in aanwezigheid in jezelf, waarmee genieten ook niet meer zo goed lukt.

In de trainingen is veel te ontdekken over je functioneren op dit moment. Je mag jezelf hernieuwd ontmoeten in hooggevoeligheid, gewoon zoals het zich aan je laat zien. Ook onderzoeken we overtuigingen en patronen, invloeden die anderen op je hebben (gehad) en verlangens die je tegenhouden in het dagelijks leven te stralen in zelfvertrouwen.

Spiritualiteit

Ieder hooggevoelig persoon heeft de beschikking over spirituele gaven.

Het kan zijn dat je daarover twijfelt of niet weet wat je ermee kunt of ‘moet’ , de trainingen hebben als uitgangspunt dat alles wat je gegeven is, gebruikt mag worden. Door je talenten en gaven lever jij immers een unieke bijdrage aan het contact met anderen.

De één is heldervoelend, de ander heeft bijzondere waarnemingen, weer iemand anders heeft een helende gave, ook kan het gaan om een combinatie van gaven. Ieder mag zijn eigen gaven en kwaliteiten verder ontdekken en verdiepen, dit kan bijdragen aan je groeiproces en eigenwaarde.

Doel van de training

Als je weet wat je mogelijkheden en grenzen zijn, kun je daarnaar leren handelen.

Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt in hooggevoeligheid en er niet voor wegloopt, je bent niet voor niets zo geboren. Je kunt leren vrijheid en rust in jezelf toe te laten. Jezelf weer een stukje beter leren kennen en begrijpen zal je een krachtig mens maken.

Kies de training die bij je past

Omdat de één meer ervaring dan de ander heeft met het onderwerp hooggevoeligheid en het werken met spirituele gaven, omdat de één in een andere levensfase zit dan de ander, worden er twee trainingen aangeboden: 

De basistraining Hooggevoelig Leven geeft inzicht, openingen, handvaten in hoe om te gaan met hooggevoeligheid in het dagelijks leven. Persoonlijke kwaliteiten en grenzen worden ervaren en in eigenwaarde wordt groei aangegaan. Spirituele gaven worden ontdekt of uitgebreid door te mogen 'spelen' met eigen vermogens op dit vlak. Er is ruimte voor ieders eigen ontwikkeling in een veilige setting. Lees meer...

De vervolgtrainingen Hooggevoelig Leven zijn een mooi vervolg op de basistraining en staat ook open voor deelnemers die ergens anders al van hun intuïtieve gaven geproefd hebben én al een stevige basis gelegd hebben binnen hooggevoeligheid. Thema's uit de basistrainingen worden verdiept, verstevigd en nieuwe onderwerpen worden behandeld. Vaardigheden worden dieper ontwikkeld. Lees meer...